Salesians Huelva subratlla ‘un somni per a tu’

17 abril 2024

Per Salesians Huelva

l

La celebració de la festa de la CEP remarcà el sentit de pertinença i el seu creixement, com també donar a conèixer a tots els qui en formen part d’ella, la bonica i rica missió de Don Bosco.

El passat 14 d’abril, en ple temps de Pasqua, va esdevenir la celebració de la Festa de la CEP de la presència salesiana de Huelva. La Comunitat Educativa Pastoral va participar en aquesta trobada-convivència amb totes les realitats i persones que estan vinculades i implicades en la tasca educativa que as duu a terme en la ciutat onubense, amb la finalitat d’afavorir el sentit de pertinença a aquesta comunitat i al seu creixement, com també, donar a conèixer a tots els qui en formen part, la bonica i rica missió de Don Bosco en el lloc on es troben.

La jornada va transcórrer segons el que s’havia establert: acollida i salutació per part del Director Titular, Jorge Juan Reyes, juntament amb les tres direccions d’ambients: Ángel Sande (Escola), Jesús González (Centre Juvenil), i Carmen Murillo (Plataforma Social-Fundació); l’eucaristia, preparada per l’equip de pastoral; el dinar; i els jocs per a joves i adults.  
“Dos gestos van destacar en el transcurs del dia. La gran cadeneta que es va fer en acabar la missa (encarregada al Programa Acompaña2s), amb la col·laboració de tots, representant una xarxa, expressant així la unitat i el vincle de tots els integrants de la CEP; i el gran pastís que es va repartir en acabar el dinar”, comparteixen sobre els moments significatius de la jornada.

Aquesta iniciativa, contemplada en el Projecto Educatiu Pastoral Salesià, té la intenció de perfeccionar-se i de seguir celebrant-se en anys successius. “Agraïm des d’aquí la tasca dels membres del Consell de la CEP; i la presència de tots els qui hi van participar”.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…