Salesians La Orotava celebra el Concert pel 75è aniversari

30 mayo 2023

Salesians Comunicació

l

Amb l'actuació de Los Cantadores a benefici de la Fundació Don Bosco.

Salesians La Orotava va viure una nit màgica el passat 27 de maig amb motiu del Concert pel 75è aniversari que va reunir més d’un centenar d’assistents i va comptar amb la gran actuació de Los Cantadores per a benefici de la Fundació Don Bosco.

Entre altres actes, on van destacar la Coronació de la imatge de Maria Auxiliadora el 23 d’abril passat o la visita del desè successor de Don Bosco a principis de maig, hi havia altres activitats culturals i solidàries per completar un ampli programa d’esdeveniments amb què donar gràcies per més de set dècades de presència salesiana a la Vila de La Orotava.

En aquesta ocasió va ser el grup musical de Los Cantadores els que van fer les delícies del públic. Des que el 2008 van començar el seu camí com a Joves Cantadors, aquest nombrós grup ha ofert més de cinc-cents concerts en directe a tot Canàries i ha publicat nombrosos discos. ”Increïble el que vivim. Meravellós concert al Col·legi Salesians amb motiu del 75è aniversari de la presència salesiana a la Vila. Una nit per al record”, compartien a la conclusió.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…