Salesians La Orotava presenta els actes commemoratius del seu 75è aniversari

23 noviembre 2022

Salesians La Orotava

l

Hi van intervenir Paco Jaldo, director de la Casa Salesiana, Jonás Álvarez, coordinador de la comissió organitzadora dels actes del 75è aniversari, i Francisco Linares, alcalde de la Vila de La Orotava.

El matí del dilluns, 21 de novembre de 2022, a la plaça Franchy Alfaro de La Orotava, davant de la façana del col·legi salesià San Isidro, va tenir lloc la presentació dels actes de la celebració del 75è aniversari de la presència salesiana a La Orotava.

Van intervenir-hi Paco Jaldo, director de la Casa Salesiana, Jonás Álvarez, coordinador de la comissió organitzadora dels actes del 75è aniversari, i Francisco Linares, alcalde de La Villa de La Orotava.

El 75è aniversari tindrà el seu acte inaugural el 10 de desembre de 2022, al teatre del col·legi Salesians La Orotava, on Felipe Acosta, Salesià sacerdot d’aquesta Vila, serà l’encarregat del Pregó.

Entre altres actes, destacar la Coronació de la imatge de Maria Auxiliadora, concedida pel Bisbe de la diòcesi nivariana, don Bernardo Álvarez, que es farà a la plaça de l’ajuntament de La Orotava el 23 d’abril del 2023.

Com a esdeveniment extraordinari, durant la primera setmana de maig, La Orotava rebrà la visita del desè successor de Don Bosco, el Rector Major de la congregació Salesiana, Ángel Fernández Artime.

Consulta algunes informacions aparegudes a les xarxes: Instagram, twitterGente Radio

[deg_elastic_gallery gallery_ids=»87544,87545,87546,87547,87548,87549″ _builder_version=»4.19.0″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][/deg_elastic_gallery]

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
El león

El león

Una sombra de humildad Nunca fui un león de carne y hueso. Soy el icono del león que secularmente ha representado al evangelio de san Marcos. Nací del pincel de Lorenzone, el artista turinés a quien Don Bosco encargó pintar el imponente cuadro que preside la...