Salesians Mérida viatja en el temps amb Emerita Lvdica

6 junio 2023

Salesians Comunicació

l

S'uneix als més de 600 escolars que participen al Teatre Romà de la ciutat en una recreació històrica.

Salesians Mérida es va sumar, juntament amb més de 600 alumnes d’Educació Infantil i Primària dels centres educatius de la ciutat, a la representació escolar de la història de la ciutat en un espai únic. El Teatre Romà va ser l’escenari de la festa recreacionista Emerita Lvdica durant els dies 30 i 31 de maig.

Totes les representacions es van emmarcar en l’activitat ‘Teatro, ¡Cuéntame tu Historia!’, en què els alumnes van interpretar diferents personatges històrics en una aposta per la «transmissió de coneixements» i el «caràcter familiar». Per part de Salesians va acudir una representació de 75 escolars de 5 anys per formar part d’una obra centrada a l’època de l’emperador August.

El guió va explicar la història del Teatre explicant què va ser a l’època romana, com ha evolucionat al llarg dels segles, les excavacions al segle XX i l’element «icònic» que suposa per a la Mérida actual.

Aquesta proposta es troba emmarcada en el projecte ‘La Escuela Adopta Un Monumento’, que organitza l’ajuntament, el Centre de Professors i Recursos de Mérida (CPR) i el Consorci de la Ciutat Monumental.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
La sotana

La sotana

Nací en el taller de sastrería del maestro Andrea Fanelli de Chieri; sastre de las sotanas que visten los seminaristas por vez primera. Prontamente fui instruida en la alta dignidad a la que había sido llamada. En una habitación llena de bobinas de hilo negro,...