Salesians Palma del Río, or en el Campionat Nacional SpainsKills 2024

16 abril 2024

Per Salesians Comunicació.

l

La Formació Professional salesiana projecta la seva vàlua en una nova edició del prestigiós campionat.

El campionat #SpainSkills, competició nacional de Formació Professional, es va fer del 9 al 12 d’abril a Madrid amb 529 estudiants i recents titulats d’aquesta etapa educativa, que van competir per demostrar les seves capacitats innovadores i creatives en las distintes àrees del certamen.
El Ministeri d’Educació i Formació Professional organitza i promou competicions d’experteses que constitueixen un valuós instrument divulgatiu de la Formació Professional i un mitjà per a estimular a estudiants, professorat i empreses, a més d’una plataforma d’intercanvi i un fòrum de debat sobre l’evolució dels estendards professionals, la qualitat i la innovació en els diferents sectors productius.
Aquesta celebració bianual permet seleccionar els competidors espanyols que representaran a Espanya en les competicions europees (EuroSkills) i mundials (WorldSkills).
En aquesta edició va tornar a destacar l’estil salesià. L’alumne de Salesians Palma del Río, Juan Gordillo Rivero, va obtenir la medalla d’or en la categoria de ‘Control Industrial’ en el Campionat Nacional de FP SpainsKills 2024.
”Sens cap mena de dubte un reconeixement a tot el treball realitzat tant per part de l’alumne com dels seus professors. L’enhorabona a tots”, anunciaven en las xarxes socials des del centre educatiu per a valorar el bon treball de Juan.
”Volem fer avinent les nostres més sinceres felicitacions a Juan per aquest assoliment extraordinari. La teva dedicació, esforç i passió són veritablement inspiradores. Enhorabona! A més, aquest èxit no seria possible sense l’increïble recolzament i lideratge del nostre professorat i del Col·legi Salesians Palma Del Río. La vostra dedicació a la formació i la innovació ens fa líders en competicions com aquesta, i estem profundament agraïts per tot el que feu”, compartien des de l’ajuntament de la localitat cordovesa per a valorar aquest enorme repte.
També va tenir paraules d’ànim José Francisco Viso, delegat a Córdoba de la Conselleria de Desenvolupament Educatiu i FP i Universitat, Investigació i Innovació. “Aprofitant la visita a aquestes terres, he visitat Salesians Palma Del Río, centre en el que s’ha format l’única medalla d’or de la província en la SpainSkill 2024. L’enhorabona a Juan Gordillo, així com al professorat i equip directiu”. Al igual que Matilde Esteo, alcaldessa de Palma del Río: “Enhorabona, Juan, i enhorabona al teu professorat i al nostre gran Col·legi Salesians Palma Del Río pel gran nivell que demostreu en la formació i la innovació essent líders en campionats com aquest. Orgullosa de tots vosaltres”.
El proper repte serà la Worldskills, que se celebrarà a Lyon (França) del 10 al 15 de setembre d’aquest any, i en la Euroskills que es farà a la ciutat danesa de Herning al setembre de 2025.

 

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocialssm
Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

La campaña del Día Internacional del Trabajo, liderada por las Plataformas Sociales Salesianas con el lema "Es lo que hay", destaca la dualidad del mercado laboral actual: por un lado, la realidad adversa de quienes enfrentan desempleo juvenil y condiciones laborales precarias, y por otro, el potencial y la determinación de personas jóvenes en busca de su futuro.