Salesians Sant Vicenç posa en marxa el projecte Encenent il·lusions

30 noviembre 2023

Salesians Sant Vicenç dels Horts

l

Una col·laboració de llarg recorregut amb l’escola d'educació especial IRIS que compta amb el suport de l'alumnat de 1er del Grau Mitjà d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques.

La relació d’apadrinament entre el centre d’educació especial Escola Iris i els Salesians ve de lluny. Són molts els projectes de col·laboració i de voluntariat que els alumnes de l’escola han realitzat amb aquest centre. Una de les iniciatives més destacades, resultat de l’estreta relació entre les dues institucions, és el projecte Encenent il·lusions.

Ja fa vuit anys que l’alumnat del Cicle Formatiu d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques realitza aquest projecte de col·laboració que consisteix a adaptar i reparar joguines i petits electrodomèstics per fer-los accessibles a tots els alumnes de l’Escola Iris.

La setmana passada, el grup de 1er del Grau Mitjà d’Instal·lacions Elèctriques va visitar les instal·lacions de l’escola IRIS per encetar aquesta iniciativa que pretén sensibilitzar els alumnes sobre la diversitat funcional a l’hora que treballar els valors de la justícia i la solidaritat. Aquesta primera visita va servir a l’alumnat per conèixer l’escola amb profunditat i prendre consciència de la tasca educativa que fa IRIS. Els nois i noies van poder veure la sala multisensorial de l’escola, equipada amb tecnologies elèctriques.

Tot plegat s’encabeix en l’eix tutorial de dignitat humana i solidaritat. Al finalitzar l’activitat els alumnes van fer una valoració molt positiva de l’experiència.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadCentros Juvenilesssm
Encuentro europeo de participación juvenil “EQUATOR GO!”

Encuentro europeo de participación juvenil “EQUATOR GO!”

23 jóvenes de toda Castilla y León han participado en este encuentro organizado en el marco del proyecto europeo de participación juvenil “Our voice at home: the gate to Europe”, en el que participa la Federación de Centros Juveniles Salesianos de Castilla y León en colaboración con Aspaym CyL y con el apoyo del Consejo de la Juventud de la Comunidad Autónoma.