Salesians Zaragoza a l’Aliança Aragonesa per a l’Agenda 2030

25 noviembre 2022

Salesians Zaragoza

l

Rep el segell acreditatiu per part del Govern d'Aragó per la seva implicació en la consecució dels objectius de desenvolupament sostenible.

El Col·legi Salesians Ntra. Sra. del Pilar, rep el segell acreditatiu de la seva adhesió a l’Aliança Aragonesa per a l’Agenda 2030, de part de Fermín Serrano, Comissionat del Govern d’Aragó per a l’Agenda 2030.

Fermín Serrano va visitar el col·legi, el passat divendres 11 de novembre i va conèixer de primera mà com el col·legi involucra l’alumnat en temes de Desenvolupament Sostenible, objectius de l’Agenda 2030. Un exemple és el Premi Don Bosco Junior, que està dirigit a l’alumnat de primària i secundària i que el 2023 en celebrarà la segona edició. L’objectiu principal d’aquest premi és estimular la capacitat creativa, innovadora i de recerca de talents joves, promovent el desenvolupament d’iniciatives que contribueixin a avançar cap a la consecució dels èxits dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), cada edició se centra en uns ODS concrets. L’ONU, el 2015 va establir els objectius de l’Agenda 2030, més informació.

El Premi Don Bosco Junior va sorgir dins del marc del Premi Don Bosco, el qual celebra la seva 36ena edició en aquest curs acadèmic, els projectes participants han de presentar la seva sol·licitud aquest mes de novembre, data límit dimecres, dia 30 de novembre. Més informació sobre el Premi Don Bosco.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
El plumero

El plumero

El 8 de diciembre de 1841 Don Bosco se dispone a decir misa en la Iglesia de San Francisco de Turín. El sacristán, Giuseppe Comotti, golpea con el mango del plumero a un pobre aprendiz llamado Bartolomé Garelli. Don Bosco afea al sacristán su actitud. Llama amigo al muchacho e inicia con él su obra a favor de los chicos.