Ser llum per als altres

26 septiembre 2023

Per Comunicació Bartolomé Blanco

l

Fernando Miranda, Inspector de Salesians Maria Auxiliadora, es feia present durant la pregària de vespres en la comunitat proposta de Sevilla Bartolomé Blanco per a donar la benvinguda i acollir com es mereixen als dos joves que han decidit prendre's la vida de debò.

‘Ser llum per als altres’. Així s’expressava Fernando Miranda, Inspector de Salesians Maria Auxiliadora, quan es dirigia als nous aspirants salesians que aquest curs faran el camí en la comunitat proposta de Sevilla Bartolomé Blanco.

“Al capvespre del 24 de setembre, després d’arribar de la convivència comunitària a Rota, ens trobàvem amb un altre esdeveniment d’importància. A Bartolomé Blanco comencem i no parem!”, expressaven.

El salesià Fernando Miranda es feia present durant la pregària de vespres per a donar la benvinguda i acollir com es mereixen als dos joves que han decidit prendre’s la vida de debò. En la seva intervenció els va compartir la importància d’alimentar-se de la llum de Crist perquè poguessin ser llum per a uns altres. A la conclusió els va acollir amb una abraçada fraterna.

Un dia ple d’emocions intenses que ens fan pensar en un curs ple de la mà de Déu. Que així sigui.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…