Tot a punt per a començar un nou “maig salesià”

1 mayo 2024

Salesians Comunicació

l

Els Salesians a Espanya comparteixen oracions, reflexions i recursos diaris en www.mayosalesiano.es per a celebrar aquest mes en clau mariana i salesiana.

Un any més, arriba el moment d’obrir camins cap a la gran festa de Maria. El mes de maig serveix per a preparar-se, recordar i celebrar la gran devoció que la Família Salesiana té per Maria Auxiliadora.

En el passat 2020, degut a les restriccions sanitàries per la pandèmia, es va posar en marxa la web www.mayosalesiano.es per a viure aquesta època en clau mariana i salesiana. Des d’aleshores aquest espai s’ha convertit en un aparador de referència a nivell mundial.

Junt amb els diferents grups de la Família Salesiana s’ha mantingut l’esquema amb recursos per a cada dia: oracions, tema de reflexió en l’espiritualitat mariana, materials per els més petits, cançons, vídeos i propostes de pel·lícules de la Verge per a veure en família. A més, per a cada dia es proposa una breu reflexió i una pregunta acompanyada de diferents imatges de Maria Auxiliadora que hi ha en el nostre país i en el món. Alhora, en les festivitats de Domènec Savio (6 de maig), de Maria Mazzarello (13 de maig), s’ofereixen dinàmiques i continguts exclusius per aprofundir sobre la santedat salesiana.

Durant la Novena, del 15 al 23, s’informarà de les retransmissions ofertes des d’Itàlia des de la pròpia basílica de Maria Auxiliadora i d’aquelles que es facin des de les diferents cases salesianes per a donar la possibilitat de participar en elles des de la distancia. El propi dia 24, s’oferirà també la possibilitat de sumar-se a l’emissió de l’Eucaristia des de la Basílica de Maria Auxiliadora de Sevilla.

A més d’aquesta web, hi haurà moltes iniciatives més que s’aniran desplegant en cada presència salesiana, en els grups de la Família Salesiana o en les comunitats educatives-pastorals. Les xarxes socials de @SalesianosEs se’n faran ressò amb l’etiqueta #mayosalesiano per a donar visibilitat al que succeeix en les obres.

Un mes de maig especial en el que no hi faltaran moments per a expressar l’estimació a Maria, la Verge de Don Bosco, a qui en la Família Salesiana anomenem i sentim com a Auxiliadora.

 

 

 

 

 

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadEscuelassmx
La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

Dentro del marco del Premio Nacional Don Bosco nació en 2022 el certamen ‘Premio Don Bosco Junior’, dirigido al alumnado más joven, que estén cursando de 4º a 6º de Educación Primaria o Educación Secundaria Obligatoria pertenecientes a colegios públicos, concertados o privados de la provincia de Zaragoza.

ActualidadSocial
“El Patio salesiano”, VI Encuentro Inspectorial de las Plataformas Sociales Salesianas

“El Patio salesiano”, VI Encuentro Inspectorial de las Plataformas Sociales Salesianas

Bajo el lema “El patio como espacio central de la relación educativa” se ha celebrado el VI encuentro del ambiente Plataformas de la Inspectoría Salesiana María Auxiliadora. Rafael Bejarano, responsable de Obras y Servicios Sociales, Migrantes y Voluntariado en el Dicasterio de Pastoral Juvenil, ha sido el encargado de la ponencia principal.