Una representació de la Inspectoria d’Itàlia central visita l’escola Salesians Sarrià

5 junio 2023

Salesians Sarrià

l

Recorren les instal·lacions del centre per descobrir els tallers de FP i conèixer la història de 140 anys de presència salesiana a Sarrià.

Un grup de 35 directors i salesians de la Inspectoría Salesiana d’Itàlia Centrale (ICC) han visitat algunes de les presències salesianes de Barcelona. Entre elles, destaca la visita a l’escola de Sarrià per conèixer la seva història i els projectes de futur.

El titular de l’escola, Xavier Brines, i el director, Francisco Álamo, han rebut i acompanyat al grup en tot el recorregut pels diferents tallers de Formació Professional. Docents d’FP s’han apropat a saludar i aportar la seva visió salesiana de l’educació i l’acompanyament dels nostres alumnes.

Després del recorregut, els salesians han pres un petit refrigeri i compartit impressions. La visita ha continuat amb una presentació del funcionament de l’escola, l’equip humà i la pastoral educativa, així com algunes reflexions sobre la coresponsabilitat en l’animació de les obres entre seglars i religiosos.

Titular i director estan molt agraïts per la visita i l’interès mostrat en tot el recorregut. “Per a nosaltres ha estat un plaer rebre a la Circoscrizione Salesiana Italia Centrale i xerrar amb l’inspector Don Stefano Aspettati i la resta del seu equip salesià i laic”, comenta Álamo.

Breu història de Salesians Sarrià

Salesians Sarrià es va inaugurar l’any 1884 amb 22 alumnes de les especialitats de sastreria i enquadernació. Els anomenats ‘Tallers Salesianos’ estaven dirigits per un petit grup de membres de la jove Congregació fundada per Don Bosco.

Gairebé 140 anys després, aquesta petita llavor s’ha convertit en una escola de Formació Professional i Batxillerats amb més d’1.800 alumnes i una àmplia oferta educativa i pastoral al servei dels joves.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…