Dos joves lliuren la seva carta de petició per entrar al noviciat salesià el proper curs

26 mayo 2023

Josep Lluís Burgueras

l

Miguel Linde, de Torredonjimeno, Jaén, i Dani Martín, de Las Palmas de Gran Canaria, han entregat les seves cartes de petició per entrar al noviciat.

Miguel Linde, de Torredonjimeno, Jaén, i Dani Martín, de Las Palmas de Gran Canaria, han entregat les cartes de petició per entrar al noviciat a l’inspector salesià Fernando Miranda, durant l’Eucaristia celebrada al pati de Salesians Trinidad, de Sevilla, davant de tots els alumnes i professors del centre. L’acte es va fer el 24 de maig passat, festa de Maria Auxiliadora.

A l’homilia, l’inspector va enllaçar el sí de Maria Auxiliadora amb la disponibilitat d’aquests dos joves que es proposen dedicar la seva vida com a salesians a la Congregació de Don Bosco. L’abraçada fraterna de Miranda amb els dos prenovicis va ratificar les seves bones disposicions envers els candidats.

Si tot procedeix amb normalitat, Miguel Linde i Dani Martín ingressaran al noviciat internacional del Colle Don Bosco, prop de Torí, el proper setembre, on tindran un any de preparació per realitzar els seus primers vots religiosos com a salesians.

El moment de lliurar les cartes dins de la celebració va consistir en un diàleg en què els aspirants van sol·licitar formalment a l’inspector provincial ser admesos com a novicis per començar amb decisió el camí de la vida religiosa salesiana.

“Ha estat per a mi un moment de profunda esperança en intentar posar la meva vida al servei dels altres, seguint més de prop les empremtes de Don Bosco”, va afirmar Linde després de lliurar la carta. Per la seva banda, Martín va declarar: “Considero el lliurament de la carta com un esdeveniment, no només personal sinó comunitari, ja que emocionalment ha estat un dia intens i també familiar, el dia de Maria auxiliadora, amb l’inspector, i davant de allò que sento que Déu em crida: els joves”.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadssmVisitaExtraordinaria
Los Coordinadores Generales de Pastoral de Santiago el Mayor comienzan a soñar el nuevo curso

Los Coordinadores Generales de Pastoral de Santiago el Mayor comienzan a soñar el nuevo curso

Los Coordinadores Generales de Pastoral de las Casas de la inspectoría de Santiago el Mayor celebraron su asamblea anual los pasados 24 y 25 de abril en la Casa de Ejercicios de la Esclavas del Cristo Rey de Madrid. Un foro de evaluación y reflexión convocado por...