El segell salesià deixa empremta en la II Edició de Curtmetratges de la Diputació de Granada

28 junio 2022

Comunicació Granada

l

Sergio Cruz, alumne de 2n A de l'ESO del col·legi salesià, ha guanyat la II Edició de Curtmetratges de la Diputació de Granada amb un treball que tracta la problemàtica de les drogodependències i addiccions i com aquestes allunyen de la realitat.

Salesians Granada San Juan Bosco està d’enhorabona. Sergio Cruz, alumne de 2on A de l’ESO, ha guanyat la II Edició de Curtmetratges de la Diputació de Granada amb el seu projecte ‘Realidad Irreal’.

El passat dimarts 21 de juny Sergio va ser proclamat guanyador de la segona edició del Festival de Curtmetratges de la Diputació de Granada amb una feina que tracta la problemàtica de les drogodependències i addiccions i com aquestes allunyen de la realitat. «El missatge que ha volgut transmetre la feina del nostre alumne aprofundeix sobre la manera d’enfrontar-se als problemes i no evadir-los amb les addiccions. Al curt hi han participat també dos companys de classe i alumnes d’aquest centre», compartien des de la casa salesiana.

D’aquesta manera Sergio ha aconseguit el 1r premi que li permet aixecar-se amb un trofeu, un diploma i 1.000 euros de premi.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
La sotana

La sotana

Nací en el taller de sastrería del maestro Andrea Fanelli de Chieri; sastre de las sotanas que visten los seminaristas por vez primera. Prontamente fui instruida en la alta dignidad a la que había sido llamada. En una habitación llena de bobinas de hilo negro,...