Els Delegats Inspectorials d’Animació Missionera de la Regió Mediterrània són a València

23 octubre 2023

Salesians Comunicació | ANS

l

Del 16 al 19 d´octubre amb la participació d´Alfred Maravilla, Conseller General per a les Missions.

Del 16 al 19 doctubre es va celebrar a València la reunió dels Delegats Inspectorials dAnimació Missionera (DIAM) de la Regió Mediterrània. El tema tractat va ser la «Certesa en un temps d’incerteses», presentat per Edwar Gobran, DIAM de la Inspectoria Salesiana de l’Orient Mitjà (MOR), que, connectat des d’Egipte, va donar el tret de sortida a la reunió compartint, d’una banda , el cansament que viu l’Orient Mitjà i la Inspectoria en aquests moments, i de l’altra, la certesa de la presència de tantes persones que els donen suport sobretot amb la pregària.

Durant la trobada es van abordar diversos temes com l’Animació Missionera com a impuls renovador de la pastoral; la Reflexió sobre la vocació missionera; la preparació del 150è aniversari de la Primera Expedició Missionera (el 2025); i la JMJ Lisboa 2023. Tots els temes van ser contextualitzats pels participants a través de les posades en comú que van tenir lloc després de cada trobada.

La presència d’Alfred Maravilla, Conseller General per a les Missions, va ajudar a abordar alguns dels desafiaments que es viuen en l’animació missionera a les diverses Inspectories. Es va subratllar la importància de recordar, sobretot, l’animació missionera de les comunitats salesianes. Els moments de pregària i fraternitat van ser molt apreciats i van caracteritzar l’esperit de família viscut al costat de la Comunitat de València Sant Antoni Abat.

Els participants es van sentir com a casa gràcies a la generosa hospitalitat de la Inspectoria Maria Auxiliadora i a la cura organitzativa del Vicari Inspectorial, el salesià José Luis Navarro, i del Coordinador Regional d’Animació Missionera (CORAM), Sílvio Faria, de la Inspectoria de Portugal (POR).

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…