Finalitzen els cursos d’Acompanyament i Director de lleure amb una trobada formativa de la mà del vicari inspectorial, Fernando Miranda

16 marzo 2023

Salesians Comunicació.

l

Una oportunitat real de creixement i maduració personal, també des de la fe.

El cap de setmana de l’11 i 12 de març, per una banda va finalitzar el curs d’acompanyament que va començar l’octubre del 2022 i en què van participar deu alumnes de les presències salesianes d’Elx, Alacant, València i Vila-real. També va finalitzar la part presencial del curs de director de temps lliure que va començar amb l’intensiu l’agost del 2022 a Godelleta amb el lema «Dóna la volta al món», ara els queda seguir treballant i formar-se a la part en línia.

Aquest cap de setmana ha estat especial per als participants ja que el colofó als mesos de formació el va posar l’eucaristia conjunta presidida pel vicari inspectorial, Fernando Miranda, que prendrà possessió com a inspector el proper mes de maig. Fernando també va impartir la darrera sessió del curs d’acompanyament, mentre que el curs de director va venir de la mà del professor de Salesians Alacant, Carlos Díaz Oliver. 

Firenze Bisio, coordinadora dels dos cursos i membre de l’equip inspectorial de Pastoral Juvenil creu que continuar apostant per la formació tant dels joves com de persones més adultes que es troben al moment oportú per seguir aprenent, coneixent i actualitzant aquells coneixements previs “és una oportunitat real de creixement i maduració personal i també des de la fe”. “La calidesa i entrega que ens mostren, és sens dubte l’al·licient per continuar apostant-hi”, afegeix.

Des de la delegació inspectorial de Pastoral Juvenil ja estan preparant les edicions següents d’aquests cursos.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…