La Pastoral Juvenil centra els esforços en l’elaboració del Projecte Educatiu Pastoral Salesià Inspectorial

29 junio 2022

Salesians Comunicació

l

L'equip ampli de la inspectoria Maria Auxiliadora és a Sanlúcar la Mayor per a l'elaboració dels objectius i accions per al sexenni 2022-2028.

L’equip inspectorial de Pastoral Juvenil de Salesians SMX va celebrar de forma presencial a Sanlúcar la Mayor durant els dies 27 i 28 de juny la setena sessió del curs 2021/22 amb què es baixava el teló. La trobada, que va reunir l’equip ampliat amb la participació d’una trentena de representants, va servir per abordar un treball pràctic sobre l’elaboració dels objectius, accions, responsables i recursos per al Projecte Educativo Pastoral Salesià Inspectorial per als anys 2022-2028.

El treball conjunt dels ambients d’Escoles, Oratoris i Centres Juvenils, Parròquies, Plataformes d’Educació Social, juntament amb els sectors d’Animació Vocacional, Animació Missionera, Itinerari d’Educació en la fe, la Delegació de Comunicació i l’ONGD Bosco Global, va avançar en el treball estratègic a partir de la revisió realitzada i de les diferents aportacions locals i dels equips que van servir com a punt de partida.

Aquest format ampliat va permetre la feina per grups i va afavorir el temps de trobada i convivència.

D’altra banda, també hi va haver ocasió d’acostar-se al calendari del curs que ve, a més de posar en comú diferents informacions sobre les comissions i el Centre Nacional.

La propera cita de l’equip tindrà lloc els dies 12 i 13 de setembre a Sevilla.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…