L’Arquebisbe de València rep la Germandat de Sant Antoni Abat

25 mayo 2023

Arquebisbat de València

l

L'han informat de totes les novetats de la festa que organitzen, cada 17 de gener, dedicada al patró dels animals.

L’arquebisbe de València, monsenyor Enrique Benavent, ha rebut en audiència la Germandat de Sant Antoni Abat de València.

El president de la Germandat, Rafael Garrote, ha agraït a l’Arquebisbe  la seva «gran amabilitat» per aquesta reunió posant-li de manifest totes les novetats que s’estan duent a terme per part dels «antonians» per tal de perpetuar aquesta festa que se celebra cada 17 de gener al carrer de Sagunt de la capital valenciana, que la converteix «en la concentració més gran d’animals domèstics de tot Espanya, i en quant a cavalls i carruatges, entre les tres primeres del nostre país», que acudeixen per ser beneïts «aquell dia tan esperat pels amants dels animals» , expliquen des de la Germandat.

Any rere any «els participants vénen amb més animals, cosa que incrementa el treball de la Germandat per oferir una festa de gran qualitat, posant de manifest el caràcter religiós de la mateixa en honor al sant patró dels animals, sant Antoni Abat».

També han recalcat l’activitat social d’ajuda i compromís amb el benestar animal que té la Germandat, col·laborant de forma directa amb les principals associacions protectores d’animals, posant en valor el treball que es desenvolupa des de la parròquia de Sant Antoni Abat en tots els àmbits de la pastoral.

A la reunió, els responsables de la Germandat han fet entrega de la venera oficial de l’entitat a l’Arquebisbe, que ha agraït de manera molt cordial aquest detall. El president ha estat acompanyat pel vicepresident 1er, Javier Vila, i el vicepresident 3r i delegat de comunicació, sostenibilitat i relacions institucionals, Esteban García.

A més, en aquesta trobada els representants de la Germandat han pogut felicitar personalment l’Arquebisbe «pel magnífic desenvolupament de tots i cadascun dels actes programats amb motiu de la Coronació de la Sagrada Imatge de Nuestra Señora de los Desamparados».

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…