Núria Elizondo, alumna de Salesians Horta, guanyadora del concurs Jocs Florals de Poesia de la ciutat de Barcelona

1 junio 2022

Comunicació SMX

l

Amb el poema titulat el “TOC del quatre”. El jurat de la ciutat ha destacat que és un poema juganer amb una barreja d'ironia i d'enginy que entronca amb la tradició literària d'escriure un poema sense tema però amb la polisèmia de la paraula TOC.

Després de dos anys, aquest curs s’ha celebrat la 31a edició dels Jocs Florals escolars de la ciutat de Barcelona amb plena normalitat. En aquest concurs literari típic de la cultura catalana per al dia de Sant Jordi es premien els millors escrits en prosa, poesia i conte audiovisual des de primària fins a secundària de les escoles i districtes escolars de la ciutat comtal.

L’alumna guardonada de Salesians Horta ha estat Núria Elizondo, alumna de 4t de l’ESO que va guanyar els Jocs Florals escolars a l’escola i després els del districte en la categoria poesia de l’edat 3r i 4t de l’ESO. El títol del seu poema és el “TOC del quatre” i el jurat de la ciutat ha destacat que és un poema juganer amb una barreja d’ironia i enginy que entronca amb la tradició literària d’escriure un poema sense tema però amb la polisèmia de la paraula TOC.

Durant el mateix acte de lliurament de premis, l’alumna ha llegit el seu propi poema davant de tota l’audiència present i s’ha transmès tot l’acte pel canal de Betevé de televisió local.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También te puede interesar…

Socialssm
El proyecto Nono Nails de Pinardi-Las Naves ganador de la 10ª edición de Gira Jóvenes de Coca-Cola

El proyecto Nono Nails de Pinardi-Las Naves ganador de la 10ª edición de Gira Jóvenes de Coca-Cola

Desde el mes de enero 65 chicos y chicas de Grado Medio y Formación Profesional Básica de Pinardi-Las Naves en Alcalá de Henares han participado en la 10ª Edición de Gira Jóvenes, programa que, desde 2012, promueve el desarrollo personal y profesional de los...

Familia Salesianassm
6 nuevos Salesianos Cooperadores en Fuenlabrada: “la Santidad consiste en estar siempre alegres”

6 nuevos Salesianos Cooperadores en Fuenlabrada: “la Santidad consiste en estar siempre alegres”

Hoy la familia salesiana y la sociedad en la que vivimos, tienen motivos para estar de fiesta. Una fiesta que nos provoca júbilo y nos transmite esperanza. En la sociedad actual, llama la atención que un grupo de personas seglares hagan comunitariamente “una...