Salesians Triana rep la vista del reconegut pintor Pablo Rosa Rodríguez

26 febrero 2024

Comunicació Triana

l

L´artista sevillà va tenir una trobada amb l´alumnat del segon curs de Cicles Formatius de Grau Mitjà d´Activitats comercials.

L’alumnat del segon curs de Cicles Formatius de Grau Mitjà d’Activitats comercials de Salesians Triana van poder participar al taller de creativitat i color desenvolupat per l’artista Pablo Rosa Rodriguez. L’artista, nascut al sevillà barri de San Lorenzo el 1985, va realitzar estudis relacionats amb el sector audiovisual i va començar la seva carrera professional en aquest àmbit, encara que actualment es dedica en exclusiva a la pintura.

Va començar a pintar i dibuixar des de petit i es considera un autodidacte de la pintura i també de les noves formes de disseny gràfic. Sent un punt d’inflexió a la seva carrera els durs mesos de confinament patits durant la pandèmia, va adquirir un reconeixement públic més gran l’any 2022 quan va guanyar el concurs convocat per l’Ajuntament de Sevilla a través del Districte de Triana per al cartell de la Velá de Santiago i Santa Ana, denominat “ Colores de Triana”. En aquest any també va ser cartellista de la Setmana Santa de San Jerónimo i va ser també guanyador del concurs convocat per l’Ajuntament de la capital sevillana per al cartell de la Setmana santa de Triana 2023.

L’artista va reflexionar sobre la inspiració i el procés creatiu en fer una obra, fent molt èmfasi en les emocions personals i la connexió dels colors i els estats d’ànim. Després de dialogar amb els alumnes, aquests van poder versionar una reproducció d’una obra cedida per l’artista on cadascun va poder representar a través dels diferents colors connectant-los amb les emocions.

“Va ser sens dubte una gran experiència creativa per als nostres alumnes i agraïm la visita a la nostra Casa Salesiana de Triana”, compartien des del centre salesià després d’una activitat que s’emmarca en els actes propis de la Quaresma.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…