Salesians Triana rep la vista del reconegut pintor Pablo Rosa Rodríguez

26 febrero 2024

Comunicació Triana

l

L´artista sevillà va tenir una trobada amb l´alumnat del segon curs de Cicles Formatius de Grau Mitjà d´Activitats comercials.

L’alumnat del segon curs de Cicles Formatius de Grau Mitjà d’Activitats comercials de Salesians Triana van poder participar al taller de creativitat i color desenvolupat per l’artista Pablo Rosa Rodriguez. L’artista, nascut al sevillà barri de San Lorenzo el 1985, va realitzar estudis relacionats amb el sector audiovisual i va començar la seva carrera professional en aquest àmbit, encara que actualment es dedica en exclusiva a la pintura.

Va començar a pintar i dibuixar des de petit i es considera un autodidacte de la pintura i també de les noves formes de disseny gràfic. Sent un punt d’inflexió a la seva carrera els durs mesos de confinament patits durant la pandèmia, va adquirir un reconeixement públic més gran l’any 2022 quan va guanyar el concurs convocat per l’Ajuntament de Sevilla a través del Districte de Triana per al cartell de la Velá de Santiago i Santa Ana, denominat “ Colores de Triana”. En aquest any també va ser cartellista de la Setmana Santa de San Jerónimo i va ser també guanyador del concurs convocat per l’Ajuntament de la capital sevillana per al cartell de la Setmana santa de Triana 2023.

L’artista va reflexionar sobre la inspiració i el procés creatiu en fer una obra, fent molt èmfasi en les emocions personals i la connexió dels colors i els estats d’ànim. Després de dialogar amb els alumnes, aquests van poder versionar una reproducció d’una obra cedida per l’artista on cadascun va poder representar a través dels diferents colors connectant-los amb les emocions.

“Va ser sens dubte una gran experiència creativa per als nostres alumnes i agraïm la visita a la nostra Casa Salesiana de Triana”, compartien des del centre salesià després d’una activitat que s’emmarca en els actes propis de la Quaresma.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadEscuelassmx
La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

Dentro del marco del Premio Nacional Don Bosco nació en 2022 el certamen ‘Premio Don Bosco Junior’, dirigido al alumnado más joven, que estén cursando de 4º a 6º de Educación Primaria o Educación Secundaria Obligatoria pertenecientes a colegios públicos, concertados o privados de la provincia de Zaragoza.