Salesians Úbeda celebra la riquesa que aporta la diversitat

20 marzo 2023

Salesians Úbeda / Comunicació Salesians

l

Durant les VIII Jornades de Sensibilització en Atenció a la Diversitat realitzades al centre educatiu.

Del 6 al 10 de març a Salesians Úbeda es va fer la vuitena edició de les Jornades de Sensibilització en Atenció a la Diversitat.

Des del centre expliquen que «en aquesta ocasió vam posar de manifest que per portar-nos bé amb els altres, acceptar-los, entendre’ls i voler-los tal com són, no cal ser iguals…», i plantejaven la reflexió següent: «has pensat alguna vegada com seria d’avorrit un món en què tots tinguéssim els mateixos gustos musicals, artístics, de moda, de relacions, d’idees…?», a la qual cosa responien: «no cal ser iguals, cal que tinguem el mateix respecte els uns per als altres. La regla d’or és la següent: Si ho vols aconseguir, ho has de donar».

Des de Salesians Úbeda tenen clar que «educar en i per a la diversitat, és ensenyar i sobretot aprendre a implicar-nos junts per una meta comuna. Són justament les diferències i les característiques personals les que fan que la vida sigui interessant i un desafiament constant. El desafiament d’educar juntament amb la diversitat.

I acceptar la singularitat de cada individu, no és tan senzill com dir-ho, per això el nostre repte personal, social i sobretot de Centre, en la lluita per la Igualtat».

Des del centre volen agrair a la Associació de TRÉBOL (discapacitats físiques), ASPERGER – TEA (Autisme), ASPROSOJA (discapacitat auditiva), ONCE (discapacitat visual) i SÍNDROME DE DOWN, d’Úbeda, la seva participació a les jornades.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…