Salesians Úbeda celebra la riquesa que aporta la diversitat

20 marzo 2023

Salesians Úbeda / Comunicació Salesians

l

Durant les VIII Jornades de Sensibilització en Atenció a la Diversitat realitzades al centre educatiu.

Del 6 al 10 de març a Salesians Úbeda es va fer la vuitena edició de les Jornades de Sensibilització en Atenció a la Diversitat.

Des del centre expliquen que «en aquesta ocasió vam posar de manifest que per portar-nos bé amb els altres, acceptar-los, entendre’ls i voler-los tal com són, no cal ser iguals…», i plantejaven la reflexió següent: «has pensat alguna vegada com seria d’avorrit un món en què tots tinguéssim els mateixos gustos musicals, artístics, de moda, de relacions, d’idees…?», a la qual cosa responien: «no cal ser iguals, cal que tinguem el mateix respecte els uns per als altres. La regla d’or és la següent: Si ho vols aconseguir, ho has de donar».

Des de Salesians Úbeda tenen clar que «educar en i per a la diversitat, és ensenyar i sobretot aprendre a implicar-nos junts per una meta comuna. Són justament les diferències i les característiques personals les que fan que la vida sigui interessant i un desafiament constant. El desafiament d’educar juntament amb la diversitat.

I acceptar la singularitat de cada individu, no és tan senzill com dir-ho, per això el nostre repte personal, social i sobretot de Centre, en la lluita per la Igualtat».

Des del centre volen agrair a la Associació de TRÉBOL (discapacitats físiques), ASPERGER – TEA (Autisme), ASPROSOJA (discapacitat auditiva), ONCE (discapacitat visual) i SÍNDROME DE DOWN, d’Úbeda, la seva participació a les jornades.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

También te puede interesar…

BlogsDe andar y pensar
DESNUDOS

DESNUDOS

No se puede escapar del origen, el origen es un gigante de moscas negras que nos persigue incansable a todas horas; el origen es un sacamantecas caníbal que se come a los niños en Madrid, la única escapatoria posible de aquel barrio gris, Lavapiés, de aquellos...

Actualidadsmxssm
Los Salesianos contarán con dos nuevos sacerdotes y tres diáconos más desde el próximo sábado

Los Salesianos contarán con dos nuevos sacerdotes y tres diáconos más desde el próximo sábado

El próximo sábado, 10 de junio, Diego Borbolla y Luis Álvarez serán ordenados sacerdotes, mientras que Isrrael Hernández, Norbert Mamba y Juanky Aonso recibirán el orden del diaconado. Por su parte, Emmanuel Lokossou y Paulin Kolani serán ordenados sacerdotes en sus respectivos países en agosto.