Salesians Utrera celebra el 150è aniversari del naixement dels Álvarez Quintero

21 junio 2022

Utrera Digital

l

El centre salesià se centra a donar a conèixer la figura de dos dels utrerans més il·lustres, l'obra dels quals torna a fer-se present gràcies a aquesta efemèride.

La ciutat d’Utrera està commemorant el 150è aniversari del naixement de Serafín i Joaquín Álvarez Quintero. Un bienni ple d’activitats recorda la figura de dos dels seus fills més il·lustres, l’obra dels quals es torna a fer present gràcies a aquesta efemèride.

Més enllà dels actes promoguts des de les institucions públiques, també hi ha entitats educatives que han decidit sumar-se a la celebració. És el cas del col·legi salesià ‘Nuestra Señora del Carmen’, on han organitzat unes jornades quinterianes.

Així, alumnes i professors del col·legi han preparat algunes obres de teatre per commemorar l’aniversari d’aquests utrerans. ‘El cerrojazo’, ‘La sillita’ i ‘El cuartito de hora’ són alguns dels sainets que han pogut gaudir tots els alumnes del centre educatiu, que han passat pel teatre del mateix recinte.

Des de la Casa salesiana han volgut mostrar el seu agraïment «a tots els alumnes i professors implicats en aquest projecte cultural tan enriquidor, i que s’uneixen a la multitud d’actes organitzats a la ciutat per ressaltar la figura d’aquests paisans tan estimats».

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
La sotana

La sotana

Nací en el taller de sastrería del maestro Andrea Fanelli de Chieri; sastre de las sotanas que visten los seminaristas por vez primera. Prontamente fui instruida en la alta dignidad a la que había sido llamada. En una habitación llena de bobinas de hilo negro,...