Salesians Utrera celebra el 150è aniversari del naixement dels Álvarez Quintero

21 junio 2022

Utrera Digital

l

El centre salesià se centra a donar a conèixer la figura de dos dels utrerans més il·lustres, l'obra dels quals torna a fer-se present gràcies a aquesta efemèride.

La ciutat d’Utrera està commemorant el 150è aniversari del naixement de Serafín i Joaquín Álvarez Quintero. Un bienni ple d’activitats recorda la figura de dos dels seus fills més il·lustres, l’obra dels quals es torna a fer present gràcies a aquesta efemèride.

Més enllà dels actes promoguts des de les institucions públiques, també hi ha entitats educatives que han decidit sumar-se a la celebració. És el cas del col·legi salesià ‘Nuestra Señora del Carmen’, on han organitzat unes jornades quinterianes.

Així, alumnes i professors del col·legi han preparat algunes obres de teatre per commemorar l’aniversari d’aquests utrerans. ‘El cerrojazo’, ‘La sillita’ i ‘El cuartito de hora’ són alguns dels sainets que han pogut gaudir tots els alumnes del centre educatiu, que han passat pel teatre del mateix recinte.

Des de la Casa salesiana han volgut mostrar el seu agraïment «a tots els alumnes i professors implicats en aquest projecte cultural tan enriquidor, i que s’uneixen a la multitud d’actes organitzats a la ciutat per ressaltar la figura d’aquests paisans tan estimats».

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También te puede interesar…

ActualidadCentros Juvenilessmxssm
La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

la campaña promovida por el Centro Nacional Salesiano de Pastoral Juvenil, La Coordinadora Estatal de Plataformas Sociales Salesianas, la Confederación de Centros Juveniles Don Bosco, Escuelas Salesianas, Misiones Salesianas, y las ONGD Jóvenes y Desarrollo y Bosco Global, han visibilizado y dado voz a muchos de los principales temas que preocupan a las personas jóvenes a través de la campaña Jóvenes en Positivo.

smxSocial
Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Alumnado de 1º y 2º de la ESO lo realizan en el marco del proyecto “Desmontando tu lado hater”, impulsado por la ONGD y financiado por la Agencia Andaluza de Cooperación Internacional para el Desarrollo.