Salesians Zaragoza destaca als Premis Emprendre a l’Escola

17 junio 2022

Salesians Zaragoza

l

Daniel Ubalde Laguía va obtenir el primer premi en la seva categoria “Millor elaboració del Projecte d'Empresa” de Grau Superior.

Els alumnes de Grau Superior Diego Sachín Guillén Pascual  i Daniel Ubalde Laguía  van participar al concurs “Emprendre a l’Escola” organitzat pel Departament d’Educació, Cultura i Esport i l’Institut Aragonès de Foment del Govern d’Aragó.

Tots dos alumnes, de Grau Superior, van presentar projectes elaborats a l’assignatura d’Empresa i Iniciativa Emprenedora, durant el curs 2021-2022.

Daniel Ubalde Laguía va obtenir el primer premi en la seva categoria “Millor elaboració del Projecte d’Empresa” de Grau Superior i Diego Sachin Gullén va quedar finalista en la seva categoria “Millor iniciativa emprenedora” de Grau Superior.

Segons informa FP-Empresa: “En aquesta nova edició del programa Emprendre a l’Escola hi han participat 7.782 alumnes a 310 tallers de competències emprenedores realitzats en 98 centres educatius d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de FP, amb un total de 510 hores de formació impartida.

D’aquest treball cooperatiu entre els departaments han sorgit 29 projectes elaborats per 71 estudiants que han esdevingut finalistes.”

Daniel Ubalde Laguía amb el projecte “Biónica Automations” va rebre el premi de mans d’Arturo Aliaga, vicepresident del Govern d’Aragó i conseller del Departament d’Indústria, Competitivitat i Desenvolupament empresarial i d’Antonio Martínez Ramos, director General d’Innovació i Formació Professional del Departament d’Educació, Cultura i Esport del Govern d’Aragó, a la gala de lliurament de premis que es va celebrar el dimecres 15 de juny passat a l’Edifici Pignatelli del Govern d’Aragó a Zaragoza.

Daniel segueix recollint èxits, guanyador del 2n premi al Premi Nacional Don Bosco a la 34a edició dins de la categoria de Tecnologies Industrials, va aconseguir, després d’obtenir la medalla d’or al Aragón Skills, també la medalla de bronze a la passada edició del concurs Spain Skills 2022 en l’especialitat d’Administració de Sistemes en Xarxa. Enhorabona pels teus èxits!

Segons paraules de la seva tutora, Isabel Delgado: “Esperem que, en els propers cursos, altres companys segueixin el vostre exemple i s’animin a participar-hi”.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También te puede interesar…

ActualidadCentros Juvenilessmxssm
La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

la campaña promovida por el Centro Nacional Salesiano de Pastoral Juvenil, La Coordinadora Estatal de Plataformas Sociales Salesianas, la Confederación de Centros Juveniles Don Bosco, Escuelas Salesianas, Misiones Salesianas, y las ONGD Jóvenes y Desarrollo y Bosco Global, han visibilizado y dado voz a muchos de los principales temas que preocupan a las personas jóvenes a través de la campaña Jóvenes en Positivo.

smxSocial
Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Alumnado de 1º y 2º de la ESO lo realizan en el marco del proyecto “Desmontando tu lado hater”, impulsado por la ONGD y financiado por la Agencia Andaluza de Cooperación Internacional para el Desarrollo.