Salesians Zaragoza participa en un “escape room” financer

20 noviembre 2023

Salesians Comunicació

l

Durant el 10 de novembre l’autobús de FINEXIT va aparcar al pati del col·legi salesià de Zaragoza rebent cada hora un grup d’alumnes de Formació Professional que havien de resoldre un “escape room” que els desafiava amb qüestions financeres.

És una iniciativa de la Cambra de Comerç d’Espanya juntament amb la Fundació MAPFRE, en col·laboració amb la Cambra de Zaragoza i el cofinançament de la Unió Europea. L’objectiu és fomentar l’educació financera entre els joves, després d’haver observat la bretxa en aquest àmbit que existeix avui dia entre els estudiants, proporcionant-los les eines i el coneixement necessaris per ajudar-los a prendre decisions sobre com gestionar les pròpies finances i no prendre decisions poc encertades.

A les 10 hores es va presentar aquesta unitat mòbil de FINEXIT, amb la presència de Ruth Bravo, regidora delegada de Joventut de Zaragoza, Pilar Fernández Llera, directora de formació i ocupació de Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Zaragoza i Javier Pérez Murillo, representant de Fundació MAPFRE a Zaragoza.

L’autobús itinerant que allotja el FINEXIT ja ha recorregut 21 dels 41 centres educatius de Formació Professional d’Espanya. Aquesta unitat mòbil, dissenyada especialment per a aquesta acció educativa porta una experiència única a les instal·lacions de cada centre. Dos educadors experts acompanyen els estudiants, brindant orientació i coneixements especialitzats.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…