«Technofarmers in cities», nou projecte per al foment dels horts urbans, porta el segell salesià des de València

23 septiembre 2022

Comunicació València Sant Joan Bosco

l

Ricard Soler, professor de Salesians Sant Joan Bosco, obté el segell de qualitat eTwinning com a reconeixement a la seva innovació educativa.

«Technofarmers in cities» és un projecte nou per al foment dels horts urbans utilitzant sistemes d’aquaponia, un tema que Ricard  Soler porta treballant des de fa anys i pel qual ja ha obtingut altres reconeixements com l’aparició fa uns anys en un programa de TVE sobre innovació educativa anomenat «Poder Canijo».

El col·legi salesià dóna l’enhorabona a Ricard per aquest nou reconeixement a la innovació educativa. La seva vocació i passió per l’ensenyament sens dubte la reflecteix en la manera de transmetre aquesta il·lusió a l’alumnat per aprendre a través de projectes motivadors i col·laboratius.

La Inspectoria Salesiana “Maria Auxiliadora” compta amb 59 Col·legis repartits en 8 comunitats autònomes amb 39.958 alumnes i 2.742 docents. L’oferta educativa inclou 157 unitats de 2n Cicle d’Infantil, 335 d’Educació Primària, 296 d’ESO, 88 de Batxillerat, 52 Cicles de FP Bàsica, 85 Cicles Formatius de Grau Mitjà i 73 de Grau Superior.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadssmVisitaExtraordinaria
Los Coordinadores Generales de Pastoral de Santiago el Mayor comienzan a soñar el nuevo curso

Los Coordinadores Generales de Pastoral de Santiago el Mayor comienzan a soñar el nuevo curso

Los Coordinadores Generales de Pastoral de las Casas de la inspectoría de Santiago el Mayor celebraron su asamblea anual los pasados 24 y 25 de abril en la Casa de Ejercicios de la Esclavas del Cristo Rey de Madrid. Un foro de evaluación y reflexión convocado por...