WYD DON BOSCO 23 presenta una app per viure la JMJ Lisboa 2023

1 agosto 2023

ANS

l

A poques hores de l'inici oficial de la JMJ Lisboa 2023, l'app creada pel WYD DON BOSCO, per proporcionar una experiència interactiva per als pelegrins del Moviment Juvenil Salesià que assisteixen a la JMJ, ja està disponible per a descàrrega.

A poques hores de l’inici oficial de la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) Lisboa 2023, l’aplicació creada pel WYD DON BOSCO per proporcionar una experiència interactiva per als pelegrins del Moviment Juvenil Salesià (MJS) que assisteixen a la JMJ ja està disponible per a baixar. Dissenyada per millorar la participació a la JMJ, l’aplicació ofereix valuosos recursos per garantir dies inoblidables a Lisboa.

Algunes de les seves característiques principals són:

Benvinguda: Presentació de les dades de contacte de tots els allotjaments salesians, amb informació sobre quins serveis estan disponibles a cadascun i la ubicació per al check-in.

Visita: Permet la navegació entre els llocs i els punts d’interès propers als allotjaments salesians.

SYM Day: Acompanya tots els moments del gran dia del Moviment Juvenil Salesià (MJS) a la JMJ Lisboa 2023.

Fàtima: Recull de llocs d’interès i propostes espirituals per a la visita dels joves del MJS al santuari marià internacional de Fàtima.

Actualitzacions en temps real: Informació actualitzada amb notificacions instantànies sobre canvis d’horari o programa, anuncis especials i comunicacions importants durant els dies de la JMJ i especialment al SYM Day.

Preguntes freqüents i informació: Una secció completa de FAQ (Frequently Asked Questions) que aborda les preguntes més habituals i ofereix consells útils per a un pelegrinatge agradable i sense problemes.

Oracions i espiritualitat: propostes de pregària diària que cada pelegrí, individualment o en grup, pot fer.

Agenda: l’agenda diària amb els actes centrals de la JMJ, els actes salesians del Festival de la Joventut i, és clar, els actes de la Jornada de la JMJ.

Continguts interactius exclusius: materials diaris desenvolupats per l’equip de la WYD DON BOSCO 23, l’organització responsable de la participació dels joves del MJS a la JMJ Lisboa 2023.

L’app ha estat desenvolupada per Tomás Pinto, un jove de vint anys del Moviment Juvenil Salesià, actualment estudiant d’Informàtica i Desenvolupament Web a Buckinghamshire, Anglaterra. El jove va començar el seu camí al MJS el 2018 i, encara que lluny de la seva terra, actualment és, no obstant, animador al Centre Juvenil Salesià de Bicesse (Portugal), on, diu, «sempre es viu un ambient de festa i comunió amb Déu», i ajuda a coordinar les xarxes socials del MJS a Portugal.

«Estem encantats de presentar l’aplicació WYD DON BOSCO 23, que acompanyarà digitalment els nostres pelegrins durant el viatge a Lisboa. Dissenyada per ser fàcil d’usar, l’aplicació té com a objectiu millorar l’experiència de cada participant, servint com a complement a l’aplicació oficial de la JMJ Lisboa 2023», diu Miguel Mendes, coordinador de l’equip de comunicació de WYD DON BOSCO 23.

L’aplicació de WYD DON BOSCO 23 es pot descarregar en dispositius iOS i Android: només cal buscar «WYD DON BOSCO 23» a «App Store» o «Google Play Store».

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadEscuelassmx
La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

Dentro del marco del Premio Nacional Don Bosco nació en 2022 el certamen ‘Premio Don Bosco Junior’, dirigido al alumnado más joven, que estén cursando de 4º a 6º de Educación Primaria o Educación Secundaria Obligatoria pertenecientes a colegios públicos, concertados o privados de la provincia de Zaragoza.